top of page

Tidligere musikant eller foreldre?

Kjære tidligere medlemmer og foreldre i Asker Skolekorps,

Siden korpset ble grunnlagt i 1925 har vi hatt tusenvis av medlemmer. Vi har spilt, marsjert, underholdt og oppdaget musikk sammen. Noen var med i korpset bare noen få år før instrumentet ble lagt på hylla, for andre har musikk blitt en aktiv hobby og livsstil. De fleste har hyggelige minner fra øvelser og turer som det hadde vært morsomt å mimre over. 

I alle år har korpsforeldrene lagt stein på stein og sikret et solid økonomisk fundament og trygge rammer. Loppemarked, St. Hans, uendelige bussturer. Been there, done that! Det er ikke sikkert alle savner jobbingen, men kanskje det gode, sosiale miljøet? Uansett skal dere vite at den dugnadskulturen dere bygget opp har gjort korpset klar for 95 nye år!

For alle dere, gamle musikanter og foreldre,  har vi opprettet en lukket vennegruppe på Facebook: ASK Forever - venner siden 1925. Her vil vi legge ut arkivbilder, filmsnutter og historier, og inviterer deg til å gjøre det samme. Samtidig vil vi innimellom informere om hva vi holder på med. 

bottom of page