top of page

Vil du spille i korpset vårt?

Asker Skolekorps rekrutterer musikanter fra skolene Drengsrud, Hofstad og Jansløkka. Vi har også musikanter fra Steinerskolen i Asker og andre skoler i lokalområdet som ikke har eget korps.

Det er vanlig å begynne i korpset i 2. - 4. klasse og hvert år drar juniorkorpset på rekrutteringsturné til alle skolene for å vise seg frem.  Vi arrangerer også åpen dag slik at man prøve de ulike instrumentene. 

 

Barna starter i aspirantkorpset der de får en fin innføring i sitt instrument og de lærer å spille sammen med andre. Etter ett år går barna videre til juniorkorpset, der spiller de i to til tre år før de blir medlem i seniorkorpset. Man kan spille i korpset til man fyller 18 år.

Alle som spiller i korpset får undervisning i sitt instrument fra erfarne og godt utdannede instruktører hos Kulturskolen i Asker. På kulturskolen er det vanligvis lange ventelister for å komme inn, men melder du barnet inn i Asker Skolekorps er de garantert plass.

Det er korpsøving hver onsdag på Solvang ungdomsskole i Asker. Hvert år drar korpsene på ulike turer og seminarer for å øve og bli bedre kjent. 

Er du nysgjerrig på hva som forventes av foresatte, kan du lese mer her.

For mer informasjon om hvordan du kan bli med i korpset, send mail til musikk@askerskolekorps.no eller fylle inn kontaktskjema under. 

Takk! Vi tar kontakt med deg :)

bottom of page